Voor werkgevers

"Via Loket Altena heb ik verschillende werknemers gedetacheerd, en dat bevalt uitstekend. Het contact verloopt vlot en vriendelijk. Opvallend vind ik de juiste inschatting door de consulenten van het Loket."  Ad Vermeer, directeur van Vermeer Werving, Selectie & Adviesburo

Loket Altena verzorgt de re-integratie van haar cliënten in de gemeente Werkendam en Woudrichem.

De geschikte kandidaat

U bent op zoek naar de juiste man/vrouw op je juiste plek. Loket Altena kan u helpen bij het vinden van de goede kandidaat. Persoonlijk contact, korte procedures en eventueel subsidies zijn belangrijke onderdelen van onze dienstverlening.

Heeft u een vacature? Een e-mail met de vacature naar info@loketaltena.nl is voldoende. Wij nemen snel telefonisch contact met u op om u exacte wensen te bespreken. Vervolgens gaan we opzoek naar geschikte kandidaten.

Samen met u een project opzetten

Loket Altena is altijd opzoek naar werkgevers waarmee we samen projecten kunnen opzetten. Projecten waarmee werkzoekenden werkervaring op kunnen doen of waarin mensen kunnen worden opgeleid. Bent u ondernemer en heeft u interesse? Vraag naar de mogelijkheden bij een adviseur van Loket Altena.

Wat heeft Loket Altena u als werkgever te bieden:

Werkstage

Bij een werkstage loopt een werkzoekende met behoud van uitkering stage in uw bedrijf. De werkzoekende kan zo het bedrijf leren kennen en vaardigheden opdoen. U kunt de werkzoekende leren kennen en beoordelen of hij/zij in uw bedrijf past.
Een werkstage duurt 3 maanden en kan verlengd worden tot maximaal 6 maanden.

Proefplaatsing

Bij een proefplaatsing werkt de beoogd werknemer met behoud van uitkering in uw bedrijf voor een periode van maximaal 3 maanden.
Dit kan alleen als u als werkgever de bedoeling heeft om de beoogd werknemer daarna een arbeidsovereenkomst aan te bieden voor minimaal 6 maanden.

Loonkostensubsidie

Loket Altena kent twee soorten loonkostensubsidie:

Incidentele loonkostensubsidie

 

Als u een werkzoekende aanneemt kunt u in aanmerking komen voor incidentele loonkostensubsidie. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 5000,00. De voorwaarden die hiervoor gelden bespreekt de consulent van Loket Altena graag met u.

Structurele loonkostensubsidie

 

Als u een werkzoekende aanneemt met een verminderde loonwaarde kunt u in aanmerking komen voor structurele loonkostensubsidie. De hoogte van deze subsidie hangt af van de loonwaarde van de werknemer maar bedraagt maximaal 70% van het wettelijk minimumloon.

De consulent van Loket Altena geeft u hier graag meer informatie over.

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag via info@loketaltena.nl of bel naar 0183-507307 en vraag naar een consulent uitstroom en activering.